bundan 3 yıl önce apandisitten ameliyat oldum şimdiye kadar hiç bişeyim yoktu yiğenimi kucaklayıp sarıldıktan sonra sağ tarafıma bi ağrı saplandı soğuk havalarda gitgide şitdetleniyor geceleri rahat uyuyorum fakat sabah kalkarken çok üşüyorum ve amaliyat olduğum yerde şişme oluyo yeniden bıcak altına yatmaktan korktuğum için doktora gidemiyorum bu normal bişeymi yoksa herhangi bi ciddiyeti varmı? (bu arada yiğenim 25 kg ağırlıgında ben 1,75 boy 55 kg )
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 Pazartesi
Kemal Elmas bey, anlattığınız belirtiler normal değil ve ciddi bir duruma işaret ediyor olabilir. Apandisit ameliyatı sonrası bu tür şikayetler yaşıyorsanız, mutlaka bir doktora başvurmalısınız. Şişlik, ağrı ve diğer belirtiler, ameliyat bölgesinde bir enfeksiyon, fıtık veya başka bir komplikasyonun işareti olabilir. Korkularınızı yenip bir uzmana görünmeniz sağlığınız için önemlidir.
kemal elmas
15 Mayıs 2024 Çarşambabundan 3 yıl önce apandisitten ameliyat oldum şimdiye kadar hiç bişeyim yoktu yiğenimi kucaklayıp sarıldıktan sonra sağ tarafıma bi ağrı saplandı soğuk havalarda gitgide şitdetleniyor geceleri rahat uyuyorum fakat sabah kalkarken çok üşüyorum ve amaliyat olduğum yerde şişme oluyo yeniden bıcak altına yatmaktan korktuğum için doktora gidemiyorum bu normal bişeymi yoksa herhangi bi ciddiyeti varmı? (bu arada yiğenim 25 kg ağırlıgında ben 1,75 boy 55 kg )
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 PazartesiKemal Elmas bey, anlattığınız belirtiler normal değil ve ciddi bir duruma işaret ediyor olabilir. Apandisit ameliyatı sonrası bu tür şikayetler yaşıyorsanız, mutlaka bir doktora başvurmalısınız. Şişlik, ağrı ve diğer belirtiler, ameliyat bölgesinde bir enfeksiyon, fıtık veya başka bir komplikasyonun işareti olabilir. Korkularınızı yenip bir uzmana görünmeniz sağlığınız için önemlidir.